MAMA

Voor vrouwen die naast mama, ook zichzelf willen zijn!

MAMA is er voor moeders die verlangen naar weer lekker in hun vel zitten en meer energie willen voelen gedurende de dag. Hiervoor gebruiken we beweging, core-versterkende technieken, meditatie en vooral heel veel zachtheid.
Kortom voor de vrouw die naast MAMA ook zichzelf wil zijn!

 

Ondanks dat MAMA worden het allermooiste is wat je is overkomen, is het ook een rollercoaster van hier tot Tokyo. Terwijl je hart regelmatig overloopt van oneindige liefde, is er ook echt de complete wanhoop. 
De roze wolk, blijkt ook een donkere kant te hebben en stiekem denk je terug aan je oude leven, waar in de nachten bestonden uit slapen, de weekenden in het teken stonden van het leven vieren en ben je ergens in het proces van moeder worden, het contact met jezelf en met je lichaam kwijt geraakt. 

Herkenbaar?

 

Moeder worden, is by far, de grootste transformatie die ik tot nu toe in mijn leven heb mee gemaakt. 
De liefde voor mijn dochter is oneindig maar in mijn kraamtijd kwam ik er toch achter dat de wolk echt niet alleen roze was. En eerlijk, ik voelde me er soms best schuldig over. 
Terwijl instagram vol stroomde met moeders die na 7 dagen huppelend achter de kinderwagen stonden met een spijkerbroek #backinshape, lag ik met lekkende borsten, een warrige knot en mijn zwangerschapsjoggingsbroek in bed. Dolverliefd, intens gelukkig en ook compleet overwelmed.  

Terwijl de wereld doordraaide, bestond mijn wereld uit 1 ding: MIJN DOCHTER

Ik vond het heerlijk, MAMA zijn. Maar het was ook iets waar ik me totaal niet op voor kon bereiden. Mijn dagen stonden in het teken van draagzak, borstvoeding, draagzak, borstvoeding en tijd voor mezelf bestond eigenlijk alleen uit af en toe Netflix. 

Ik genoot intens, van alles, de kraamtijd vloog voorbij en ineens was het leven ‘normaal’, maar nu MET baby. 


Ik liep inmiddels vol trots achter de kinderwagen, maar nog niet in die spijkerbroek. 

In mijn hoofd zei ik tegen mezelf: ‘Het kost ook 9 maanden om te ontzwangeren’. 
Ondertussen begon ik weer met bewegen en werkelijk waar alles voelde anders. Ik was al minstens 10 jaar professioneel beweger en het leek wel of ik in het lichaam van iemand anders zat als ik ook maar aan een pilatesoefening dacht.

 

Ik had mijn buik 9 maanden gedeeld met iemand anders en ik zat echt in een fase dat mijn lichaam ook niet van mezelf voelde. Na een jaar, ging de broek weer dicht, maar het deed niks voor het contact met mijn lichaam. 

 

Ik maakte het besluit: ik geef mezelf tijd, ruimte en zachtheid. Het gaat namelijk niet om hoe mijn lichaam eruit ziet, het gaat erom hoe ik me voel in mijn lichaam. 

Los van de kledingmaat, in dieper contact met mijn lijf, beweging, bewuste aandachtige momenten voor mezelf creëren, mediteren, ruimte maken. Want naast MAMA was ik ook nog Claudia en Claudia had aandacht nodig.

Mezelf op nummer 1 zetten was juist in deze tijd, waarin emoties alle kanten op gaan, heel erg moeilijk. Maar het was wel wat nodig was

Hoe belachelijk is het eigenlijk dat je als  moeder, net bevallen, net de meest transformerende ervaring uit je leven gehad, door de maatschappij gedwongen wordt om zo snel mogelijk weer in je spijkerbroek te passen. Alles nog te doen zoals je het daarvoor deed, maar dan nu met kind?
Het is tijd om het stigma rondom moeder worden en de codes die we aan ons lijf mee geven te doorbreken en ik kan je daar, vanuit de grond van mijn hart, bij helpen. 
Want je hoeft het niet alleen te doen. 

MAMA is er voor de vrouw die voelt dat het anders kan en mag, die van haar nieuwe lijf wil houden en het wil versterken vanuit de juiste energie!

Wat is dan die juiste energie?
Zachtheid, mildheid en nieuwsgierigheid. 
Kracht opbouwen vanuit heel veel liefde voor alles wat je lichaam is en de prestatie die het geleverd heeft. 
Keuzes maken die goed zijn voor JOU en je gezin, wat de wereld er ook van vindt. 
Eigen tijd creëren waarin je echt kan opladen, zodat je nog meer kan genieten van je nieuwe leven.

Ik gun dit jou zo en het hoeft niet alleen!
Ik kan jou helpen, vanuit ervaring en vanuit expertise. 

Herken je je hierin?
Voel je dat je dit wil? Dan hoop ik dat ik je heel snel spreek tijdens een kennismaking voor mijn MAMA-traject.

Wat krijg je concreet bij MAMA?

* 2 maanden
* 3x 1:1 coaching van 45-60 minuten
* CORE connection om fysiek weer te verbinden met jouw lichaam

(Gebaseerd op Pilates)
* Meditaties en opdrachten om weer energetisch te verbinden met jezelf en je lichaam
* Begeleiding via VOXER zodat ik jouw bij kan staan in je proces

 

De investering is : 997 EURO excl. BTW
Betaling in termijnen is mogelijk.

WAT LEVERT MAMA JOU CONCREET OP?
  •  –  Je verstevigt jouw CORE (buikspieren), vanuit de pilatestechniek, die bewezen effectief is voor postpartum herstel.
  • –  Je zet jezelf in beweging vanuit liefde voor je lijf en de geweldige prestatie die het geleverd heeft.
  • – Je voelt wat jij echt wil en gaat hier vanuit keuzes maken voor jou en je gezin. 
  • – Het creëren van eigen tijd zal natuurlijker voelen en meer opleveren.
  • – Je doorvoelt alle emoties die bij het moederschap (en het leven) horen en hierdoor zullen ze minder impact hebben op het dagelijks leven.
  • – Je ervaart meer energie, door de dag heen
  •  

Ik denk echt dat we als vrouwen en dus ook als moeders een stuk liever voor onszelf mogen worden.

 

Kernwaarden in onze 2 maanden samen zullen dan ook worden:

* Beweging
* Overgave
* Liefde
* Mildheid
* Nieuwsgierigheid
* Energie
* Genieten
* Vieren 

Laat los wat de wereld vindt en maak vanuit liefde verbinding met je lichaam. Dit gaat alles voor jou als mens en moeder veranderen!

Als je tot hier gekomen bent met lezen en je nog steeds een YES gevoel heb dan hoop ik dat ik je heel snel spreek voor een kennismakingsgesprek. 

Het leven is niet alleen maar licht en liefde, er is ook stress, overwhelmed zijn, er zijn emoties. Er zijn dagen dat je je niet lekker in je vel voelt zitten. Het gaat erom hoe je daar mee om gaat.
Laat oude overtuigen los, verbind je vanuit liefde met je lichaam (ik kan het niet vaak genoeg zeggen ;)) en er zal werkelijk waar een wereld voor je opengaan.  

MAMA is voor jou als je  zin hebt in deze reis met mij omdat je voelt dat het anders kan en mag. Dat je voelt dat het tijd is voor een liefdevollere relatie met je lichaam. 
Als je bereid bent een investering te doen die gaat bijdragen aan jouw leven. (997 euro)
Als je ergens in de afgelopen vier jaar mama bent geworden en het overwelmde gevoel achter je wil laten.

 

 

Ik weet uit ervaring hoe spannend het is om investeringen te doen die bijdragen aan je binnenwereld. Ook hier is de wereld veel meer ingesteld op geld uitgeven aan de buitenkant. Dure vakantie, kappers, auto’s. Duizenden euro’s per jaar geven wij er aan uit. Maar als het gaat om jezelf, om echt in jezelf te investeren, is het ineens heel veel geld. 

Ik snap het, het is ook veel geld, maar deze investering doen in jezelf in ga je driedubbel terug verdienen. In verbinding, in energie en in genieten. 

Het is tijd om van buiten naar binnen te bewegen en MAMA gaat een fantastische stap in die richting zijn. Ik gun het jou om jezelf dit te gunnen, zoals ik mezelf dit ook gegund heb. 

 

Omdat MAMA zijn zo fantastisch mooi is, jij zo fantastisch mooi bent en jullie het echt waard zijn!