Ik zorg dat je energie weer gaat stromen, de verbinding in je lichaam voelt en je je kracht kan voelen!

Wie is die claudia?

Al vanaf een hele jonge leeftijd voelde ik me ontzettend onzeker, ik wilde me in sommige situaties het liefst verstoppen, liet als 6 jarig meisje de mayonaise staan en verdoezelde dit met mijn vlotte babbel.

 

Dit stapelde zich op totdat ik op de middelbare school letterlijk bezweek onder de druk en me zo onprettig voelde met wie ik was dat ik hulp gezocht heb. Dit deed zeker wat goed, maar nog steeds was ik vooral ongemakkelijk met wie ik was en hoe ik me voelde. Dit is op die leeftijd natuurlijk hartstikke normaal.

 

Maar de creativiteit en expressiviteit won het wel van mijn onzekere gevoelens en zo belandde ik via een theateropleiding op een 4jarige dansopleiding om dansdocent te worden.

Een fantastische ervaring, maar ook zeker een trigger voor mijn onzekere gevoelens.

 

Ik kreeg een fikse rugblessure en zat maanden gedwongen aan de zijlijn, te kijken hoe mijn klasgenoten beter en beter werden. De blessure bracht me bij pilates, een prachtige manier van beweging waarin je core centraal staat. Ik leerde hoe het is om van binnenuit kracht op te bouwen en dat heeft mijn leven en lichaam compleet veranderd. Soms heb je pijn nodig om te groeien en dat maakte dit zeker duidelijk.

 

Na twee jaar fulltime als dansdocent gewerkt te hebben zei ik mijn baan op, vertrok naar new york city om daar 4 maanden lang mijn droom te leven. Ik deed het international studentprogram aan peridance en daarnaast haalde ik mijn pilates bevoegdheid bij Teri Steele Pilates.

 

Bij terugkomst had ik binnen no-time een zeer succesvolle pilates studio waar ik mijn creatieve ei helemaal in kwijt kon. Toen ik moeder werd leerde ik mijn lichaam op weer een diepere laag kennen, een proces wat met pieken en dalen ging.

 

Langzaam begon ik te voelen dat ik een nieuwe richting op wilde bewegen in mijn professionele carrière. Ik wil vrouwen begeleiden om zich fijn en krachtig in hun lichaam te voelen. Zonder dat ze het gevoel hebben dat ze moeten. We leven in een wereld waar heel veel moet en sporten is hier zeker een onderdeel van.

 

 Als je je ogen sluit en denkt aan sporten? Waar denk je dan aan? Zweten? Afbeulen? Zware gewichten? Door pushen tot je niet meer kan? In mijn beleving is het veel meer dan dat, landen in je lichaam, voelen wat de behoeftes zijn en vanuit daar kijken wat jij nodig hebt. Lekker in beweging komen omdat jij het jezelf en je lichaam gunt.

Ik zorg dat je weer gaat stromen, de verbinding in je lichaam voelt en je je kracht kan voelen!